CRÓNICA JORDI GARCIA

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gran crónica de nuestra joven promesa Jordi García en el Campeonato de España de duatlón y triatlón cross.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRIATLÓ I DUATLÓ CROSS (17-18/06/2017) ” title_size=”h3″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

4 dies de desconnexió i 100% tri han estat aquests dies a Aguilar de Campoo. Marxem dijous després de treballar i arribem allà a les 23h. Sopem i a descansar. Divendres al matí quedem amb el Jordi Montraveta per fer els circuits. A Aguilar se’ns uneix l’Albert Torres amb el seu Wikiloc per orientar-nos i fer els circuits, que no estaven marcats jeje (ho aconseguim). 95% pista amb tan sols una pujada dura que s’ha de fer a peu, vaja panorama. A la tarda una mica de natació al Pantà amb la Laia, Marta Romance i el Jordi (la Mar ens fa les fotos jeje) , anem a recollir els dorsals i cap a casa. Dissabte al matí surto a estirar les cames amb la btt, dinar, migdiada i a les 16:30h sortim cap a Aguilar. Deixo les coses al box i em trobo amb el Pol i amb el Ferran amb qui estic xerrant una bona estona. Veiem arribar als Juniors i Cadets amb el brutal carreron del Jordi que fa una remuntada en bici i els liquida a peu per guanyar en categoria junior i el mateix la Marta per acabar segona en cadet. Deixo el material a la T2 i pujo cap al Pantá, escalfem i sortida. Surto endarrerit de l’aigua però ràpidament començo a remontar i a tirar, sol, les dues voltes per passar a uns 20 triatletes. En el còrrer vaig bé fins que al km 3 m’entra flato i he de caminar. Adeu a la carrera. Acabo però per acabar.

Diumenge toca duatló, així que a les 13h estem llestos, després de deixar el material i escalfar una mica amb l’Aleix i el Pol, a 38º es dóna la sortida. El primer 6000m el passo a 3’41, una mica lent, però m’estimo més apretar en bici. Pujo a la bici i començo a passar gent. Estic una mica cansat però tinc bones cames. Baixem un grup de 12 a la T2 on estem 5 o 6 sub23. No ho sé així que acabo els darrers 3km amb el que queda, sota un sol infernal. Al final 3’50 que està prou decent passant a 2 o 3 duatletes per acabar 23 elit i 4t sub23 a tan sols 25-30″ del 2n i 3r sub23. Una llàstima no haver pogut donar una mica més en el darrer tram però ja no quedava res.

Així que a recollir les coses i cap a BCN. Han estat uns dies genials de desconnexió i de competició que ja trobava a faltar. Amb ganes i motivació renovades per continuar entrenant i competint. Seguim dissabte amb la Copa d’Espanya de Tri cros a Calella.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *